NÄR TRÄDFÄLLNING ÄR SOM BÄST

Våra tjänster

Det finns många anledningar varför du behöver göra en trädfällning. Kanske står det en stor gran framför altanen så ni missar kvällssolen? Träd nära eller emot fastigheter har många nackdelar mot fasad och hängrännor. En välvårdad trädgård är attraktiv och kan öka ert värde på fastigheten. 

Kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt besök.

Trädfällning på tomter


Då kan du anlita 7H Skog! Med både utbildning, gott om erfarenhet och ett brinnande intresse för skogsvård kan du vara trygg med att använda våra tjänster vid, markfällning och sektionsfällning samt bortforsling. Vi utgår från Stenungsund med omnejd så som exempelvis Lilla Edet, Vänersborg och Trollhättan med omnejd. Det finns olika sätt att gå till väga, beroende på vad det är för träd och hur förutsättningarna ser ut vid en trädfällning

Skogsvård


7H Skog & Entreprenad älskar skogen! Därför åtar vi oss gladeligen alla typer av uppdrag inom skogsvård. Om du själv inte har så mycket kunskap kring skogsvård och manuell gallring av skog, samt röjningsarbeten, så bistår vi gärna med vår kunskap. Vi vet vad din skog behöver för att må bra och kan erbjuda skogsvårdstjänster därefter.


Kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt besök.

7H Skog & Entreprenad erbjuder jour vid akuta lägen som t.e.x

  • Nedblåsta träd och farligt lutande träd över vägar och egendom.

Journummer: 0793 - 39 81 69     

Jourkostnad tillkommer 

Nu utför vi Skågsvårdsröjning åt

Skogssällskapet

klicka på loggan för att komma till deras hemsida